БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Космически строителен робот 60428

Марка
LEGO
SKU
178350
19,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изстреляйте детската игра в орбита с LEGO® City Космически строителен робот (60428) за момчета и момичета над 6 години. Футуристичният роботски костюм се предлага с инструменти с чук и нокът, кабина за минифигура и големи крака за изследване на далечни планети. Просто добавете строителния робот, сцена от планета, енергийни кристали и минифигура на пилот за часове на епичен космически екшън. Отведете вашия фен на роботите на вълнуващо строително приключение с приложението LEGO Builder. Той може да изследва и записва комплекти за игра, да проследява собствения си напредък в конструирането и да мащабира и завърта в 3D, за да визуализира модели от всички ъгли, докато строи. Комплектите за игра с космическа тематика LEGO City се предлагат с реалистични превозни средства, детайлни структури и вдъхновяващи герои, които обединяват фантазията и реалността за игра с въображение без ограничения. Децата могат да добавят забавния комплект на космическа тема към други (продават се отделно) от космическата гама LEGO City за още по-епични космически приключения.

Подходящ за деца над 6 години.

Брой части: 140 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.