БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Космическа база и ракетна площадка 60434

Марка
LEGO
SKU
178355
319,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Играчката за изследване на космоса LEGO® City Космическа база и ракетна площадка (60434) за възраст 8+ е изпълнена с функции за извънземни приключения. Има контролна зала и 360° космически кулокран над основния сектор, която се отваря за достъп до кръглия конвейер за оборудване, научната лаборатория и зоната за почивка. Комплектът включва също космически кораб, ракетна площадка, строително превозно средство и сцена от планета с енергийни кристали и растителност, плюс 6 минифигури на космическия екипаж и фигури на 1 робот и 2 извънземни за ролева игра с въображение. Отведете вашето дете на вълнуващо строително приключение с приложението LEGO Builder. То може да мащабира и завърта комплекти в 3D, за да визуализира модели от всички ъгли, докато строи. Комплектите с космическа тематика LEGO City се предоставят с реалистични превозни средства, детайлни структури и вдъхновяващи герои за игра с въображение без ограничения. Ракетата в комплекта включва специален космически въздушен шлюз за свързване към други съвместими комплекти LEGO с космическа тематика (продават се отделно) за още по-големи приключения!

Подходящ за деца над 8 години.

Брой части: 1422 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.