БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO City Комбиниран пакет за състезания 60395

Марка
LEGO
SKU
178542
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Феновете на видеоиграта LEGO® 2KDRIVE и децата, които обичат състезателни играчки, ще се насладят на LEGO City Комбиниран пакет за състезания (60395) за възраст 6+. Комплектът се предлага с червена спортна кола, жълт джип и синя моторна лодка, както са представени в играта, със сменяеми предни и задни модули за комбиниране и персонализиране. Децата могат да разиграват екшъна от 2KDRIVE или да организират собствени епични състезания. Просто добавете 3-те минифигури на шофьори, и нека състезанието започне! Цифрови инструменти за забавно конструиране Включва лесно за следване печатно ръководство за построяване и инструкции в приложението LEGO Builder. С интуитивния помощник за конструиране децата могат да мащабират, да завъртат и да визуализират модели от всички ъгли, докато строят. Приложението също им позволява да проследяват процеса на конструиране и да изследват и записват виртуални комплекти за игра. Страхотни играчки, които поставят децата на шофьорското място Комплектите за игра LEGO City поставят децата в центъра на екшъна. Те решават какви ще са историите, разигравани с многофункционални конструкции, страхотни автомобили и вдъхновяващи герои, които стимулират игри на въображението без ограничения.

Подгодящ за деца над 6 години. 

Брой части: 362 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.