БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO City Каскадьорско предизвикателство Shark Attack 60342

Марка
LEGO
SKU
154392
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Стимулирайте изпълнена с екшън игра с този комплект LEGO® City Каскадьорско предизвикателство Shark Attack (60342). Децата активират и изстрелват мотоциклета с маховик, като избягват скелета и въртящото се колело с акула, за да ударят варелите и да открият скрит сандък с пиратско съкровище. Просто добавете 2 минифигури, включително на Чък Д. Голдбърг от телевизионния сериал LEGO® City, за часове ролева игра с въображение. Забавна играчка за конструиране и игри за деца на 5 и повече години Този комплект за игра LEGO City Stuntz се предлага с лесно за следване ръководство за построяване с картинки, така че децата да могат да се насладят на построяването на собствени играчки LEGO, или да се присъединят към приятели и членове на семейството за забавно групово конструиране и игра. Добре дошли в творческия свят на LEGO City Комплектите за игра LEGO City пренасят децата в центъра на екшъна със страхотни превозни средства, богати на функции конструкции и вдъхновяващи герои, за реалистична ролева игра. Комбинирайте този комплект с други от гамата LEGO City Stuntz за още по-големи и екстравагантни каскадьорски шоута!

Подходящ за деца над 5 години. 

Брой части: 122

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.