БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Камион за рециклиране 60386

Марка
LEGO
SKU
163045
75,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Този комплект LEGO® City Камион за рециклиране (60386) за възраст 5+ се предлага с много реалистични характеристики, включително център за рециклиране с 3 контейнера. Камионът разполага с накланяща се платформа за изпразване на контейнерите и повдигаща се платформа за разтоварване. Просто добавете 3-те минифигури и фигурата на котка, и нека забавлението започне. Печатно и цифрово ръководство за построяване Включва лесно за следване ръководство за построяване с картинки и приложението LEGO Builder – интерактивно ръководство за построяване с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, с които децата могат да визуализират готовия модел от всички ъгли по време на конструирането. Строителен комплект LEGO City Great Vehicles Строителните комплекти LEGO City Great Vehicles въвеждат децата в свят на страхотни автомобили и машини, които те могат да изследват отблизо, докато сглобяват реалистичните модели и измислят игри със забавните герои.

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 261 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.