БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Камион за игрален турнир 60388

Марка
LEGO
SKU
163047
95,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата могат да излизат на къмпинг ваканции всеки ден с този комплект за игра LEGO® City Офроуд приключения 4x4 (60387). Превозното средство 4x4 разполага с огромни гуми и високо окачване за страхотен на вид офроуд джип. Децата получават и 2 планински велосипеда, палатка LEGO и чудесни аксесоари, включително лагерен огън. Просто добавете 2-те минифигури и фигурата на животно, и нека приключенията започнат! Забавлението при конструиране се допълва от интерактивните инструкции Комплектът 6+ се предлага с лесно ръководство за построяване с картинки и приложението LEGO Builder – интерактивно ръководство за построяване с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, с които децата могат да визуализират готовия модел от всички ъгли по време на конструирането. Вдъхновяващи играчки за игри на въображението Комплектите за игра LEGO City Great Vehicles включват многофункционални наземни, въздушни и водни играчки, които разпалват въображението. Докато изследват най-различните реалистични автомобили и машини, децата развиват двигателните си умения и трупат увереност чрез конструиране и игра.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 344 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.