БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Камион за хамбургери 60404

Марка
LEGO
SKU
178339
43,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Комплектът за игра LEGO® City Камион за хамбургери (60404) за възраст над 5 години е удоволствие за въображението на малчуганите. С гигантски хамбургер отгоре, мобилното заведение за бързо хранене може да се отдели от камиона и се предоставя с детайлна зона за приготвяне на храна, подправки и капак за обслужване, който се отваря, за да се покаже знакът с хамбургер на дървени въглища. Комплектът включва също минифигура на продавач и минифигура на клиент със слухов апарат. В кутията ще намерите инструкции за построяване на играчката LEGO City Камион за хамбургери. Или посетете приложението LEGO Builder, където децата могат да изследват и записват комплекти, да проследяват собствения си напредък в конструирането и да мащабират и завъртат, за да разглеждат модели от всички ъгли, докато строят. Строителните комплекти LEGO City поставят децата в центъра на екшъна с реалистични модели и забавни герои, които вдъхновяват неограничени игри на въображението без ограничения. Комплектите са забавни подаръци и могат да се комбинират (другите комплекти се продават отделно) за един безкраен свят от възможности за игра.

Подходящ за деца над 5 години.

Брой части: 194 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.