БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Камион с мобилна полицейска лаборатория 60418

Марка
LEGO
SKU
178348
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Разследването на улики, оставени от бягащи престъпници, е работа за полицаите от играчката LEGO® City Камион с мобилна полицейска лаборатория (60418). Страхотният комплект за игра за деца над 7 години включва камион, който се отваря, за да разкрие криминална лаборатория на 2 нива с работни станции, карта, екрани за видеонаблюдение, микроскоп, кафе машина и затвор. Комплектът включва също сцена на местопрестъпление и четириколесния мотоциклет на престъпниците. Просто добавете минифигурите на 2 полицаи, 1 учен и 2 престъпници за епични приключения! Комплектът за игра с превозно средство от LEGO City за деца включва печатно ръководство за построяване „стъпка по стъпка“ и 3D инструкции в приложението LEGO Builder – цифров помощник за построяване с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, с които децата могат да визуализират моделите от всички ъгли по време на конструирането. Вашият град, без ограничения! Комплектите LEGO City включват страхотни превозни средства, реалистични структури и забавни герои, които вдъхновяват игра с въображение без ограничения. Децата могат да добавят полицейския комплект към други (продават се отделно) от гамата LEGO City за един цял свят от възможности за игра.

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 674 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.