БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO CITY Камион на пожарната команда 60374

Марка
LEGO
SKU
163039
121,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Разпалете играта на гасене на пожари на децата с LEGO® City Камион на пожарната команда (60374). Тази богата на функции пожарникарска кола се предоставя с подвижен контролен център, пожарникарски дрон и наземен дрон. Децата могат да изстрелват различни елементи от камиона и пожарникарския дрон, за да гасят пожари с вода и пяна. Просто добавете сцените с горски и градски пожар и 3-те минифигури за часове изпълнено с екшън забавление с гасене на пожари! Забавно конструиране и игри за деца на 7 и повече години Комплектът за конструиране на LEGO включва печатно ръководство за построяване „стъпка по стъпка“ и приложението LEGO Builder – интерактивно ръководство за построяване с интуитивни инструменти за мащабиране и завъртане, с които децата могат да визуализират всеки модел от всички ъгли по време на конструирането. Играчки, които подхранват креативността на децата Комплектите LEGO City отвеждат децата в центъра на действието, където те решават какви ще са историите, разигравани сред многофункционални сгради, реалистични автомобили и забавни герои, които разпалват безкрайна ролева игра с въображение

Подходящ за деца над 7 години.

Брой части: 502 бр.

Характеристики
Серия LEGO City
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.