БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Avatar Тулкунът Паякан и подводницата рак 75579

Марка
LEGO
SKU
163073
218,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Гмурни се в океаните на екзолуната Пандора със строителния комплект LEGO® Avatar Тулкунат и подводницата (75579). Преживей любимите си филмови моменти, пресъздай динамични сцени, разиграй вълнуващи сюжети с подвижната фигура на тулкун, подводния апарат „рачешки костюм“ и минифигурите на Лоак, Сирея и пилота на подводния апарат.

Строителният комплект LEGO Avatar включва печатно ръководство за построяване и приложение LEGO Builder – цифров помощник с инструменти за мащабиране и завъртане, с които да визуализираш моделите от всички ъгли.

Моделите LEGO Avatar включват емблематични превозни средства, машини, животни, същества и герои в сцени с извънземна природа. Комбинирай различните комплекти, за да създадеш собствена версия на Пандора.

Подходящ за деца над 10 години.

Брой части: 761 бр.

Характеристики
Серия LEGO Avatar
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.