БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Avatar Торук Макто и Дървото на душите 75574

Марка
LEGO
SKU
163590
317,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Уловете въображението на децата над 12 години и почитателите на научна фантастика с животни, с комплекта играчки LEGO® Avatar Торук Макто и Дървото на душите (75574). Комплектът включва минифигури на на’ви Джейк Съли, Нейтири, Мо’ат и Тсу’Тей, подвижна фигура на Торук с крила от фолио, фигура на Страховит кон и Дърво на душите за конструиране, плюс 3 конструкции на средата със светещи в тъмнината елементи. Въздействащи истории Поощрете страстта на децата към филма с комплект играчки с емблематично място, който позволява на децата да разиграват познати сцени или да създават нови идеи самостоятелно или като част от страхотен семеен момент. Комбинирайте и събирайте комплекти (продават се отделно), за да строите безкрайни версии на Пандора. Открийте радостта от фокусирането С добре познати герои и уникални същества, комплектите LEGO Avatar предлагат разнообразни възможности за игра и разказване на истории. Моделите също така изглеждат страхотно, изложени на показ, с детайлна конструкция на средата, където да бъдат поставени съществата. По-големите деца и възрастните фенове да могат да се насладят на радостно съсредоточаване, докато преоткриват изпълнената с живот вселена и красотата на Пандора.

Подходящ за деца над 12 години.

Брой части: 1212 бр.

Характеристики
Серия LEGO Avatar
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.