БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Avatar Плаващите планини: Обект 26 и RDA Самсон 75573

Марка
LEGO
SKU
163589
217,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Приключението очаква всеки на възраст над години, който е запален по „Аватар“, в този комплект с играчки за построяване LEGO® Avatar Плаващите планини: Обект 26 и RDA Самсон (75573). Комплектът включва 2 минифигури на Джейк Съли (като На’ви и човек), 3 други минифигури, фигура на Страховит кон (пали), футуристичен хеликоптер SA-2 Самсон, контейнер на обект 26 със станция за мобилна връзка, плюс конструкция със светещи в тъмнината части. Безкрайна игра Насърчете любовта на феновете към „Аватар“ и природата с този творчески комплект, който позволява на децата, самостоятелно или с приятелите или семейството, да разиграват филмови сцени или да разказват нови истории. Комбинирайте комплекти (продават се отделно), за да направите неограничени версии на Пандора. Изследвайте възможностите Изпълнени с емблематични герои и места, комплектите LEGO Avatar предлагат вълнуваща история, екшън и възможности за игра. Те също изглеждат страхотно, изложени на показ, с детайлна конструкция на средата, където да бъдат поставени моделите. По-големите деца и възрастните фенове да могат да се насладят на радостно съсредоточаване, докато строят и преоткриват изпълнената с ярки цветове вселена.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 887 бр.

Характеристики
Серия LEGO Avatar
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.