БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Avatar Първият банши полет на Джейк и Нейтири 75572

Марка
LEGO
SKU
163252
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Познавате ли фен на „Аватар“ или дете на 9 и повече години, което обича природата и екшъна? Този комплект с играчки за построяване LEGO® Avatar Първият банши полет на Джейк и Нейтири (75572) ще бъде право в целта. Комплектът включва минифигури на Джейк Съли и Нейтири, 2 подвижни фигури на банши (икран), плюс част от планините Алелуя със светещи в тъмнината части. Екшън игра с въображение за всички Насърчете креативността на дете или фен на филма с комплект, който отразява средата на Пандора, докато децата и семействата разиграват любими сцени или създават нови истории. Комбинирайте различни комплекти (продават се отделно), за да разширите възможностите за игра и да построите собствена версия на Пандора. Незабравими моменти с На’ви Изпълнени с емблематични герои и добре познати места, комплектите LEGO Avatar предоставят на децата възможности за забавна игра и разказване на вълнуващи истории. Моделите също изглеждат страхотно, изложени на показ, с детайлна конструкция, където да бъдат поставени съществата. По-възрастните фенове могат да се насладят на радостно съсредоточаване, докато строят изпълнената с цветове вселена.

Подходящ за деца над 9 години.

Брой части: 572 бр.

Характеристики
Серия LEGO Avatar
Възраст Над 9 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.