БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO ART Колекция с фауна – папагал ара 31211

Марка
LEGO
SKU
178302
119,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Внесете малко природа в дома си със строителния комплект LEGO® Art Колекция с фауна – папагал ара (31211) с ярки цветове. Това е идеалната идея за подарък за украса на дома, която позволява на възрастни строители да създадат великолепна и пъстра сцена с 2 модела на папагали. Произведението на изкуството от LEGO без рамка не стои самостоятелно и е проектирано да бъде изложено на показ на стена. Стилното 3D произведение на изкуството от тухлички с папагали, изобразява 2 екзотични папагала ара – жълт, кацнал на клон, украсен с цветя, и розов в полет с разперени крила. Подаръкът за украса на дома се предлага с 2 инструкции за построяване, така че възрастни фенове на LEGO да могат да създават папагалите с любим човек като част от релакса и социалното общуване. Строителният комплект LEGO Art за възрастни предоставя на възрастните удовлетворяващ проект, докато създават собствено, впечатляващо произведение на изкуството от тухлички и се наслаждават на завладяваща творческа дейност. Останалата част от гамата комплекти се грижи за всеки, който има увлечение към музиката, изкуството, интериорния дизайн или филмите.

Подходящ за фенове над 18 години.

Брой части: 644 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.