БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO ART Super Heroes Колекция Jim Lee Batman 31205

Марка
LEGO
SKU
149796
259,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Влезте в зона на пълна релаксация, когато направите 1 от 3-те ексклузивни портрета от легендата на комиксите Джим Лий. С този завладяващ проект от LEGO® Art вие ще построите Батман, Жокера или Харли Куин – или използвайте няколко комплекта, за да направите 1 от 2-те най-добри модела за демонстрация. Съсредоточете се с наслада, насърчени от саундтрака, докато изследвате творческия процес. Добавете плочка с подписа на Джим Лий, след което изложете на показ своята страст.LEGO® Art Колекция Jim Lee Batman™ (31205) предлага творческо забавление за феновете и на супергероите, и на суперзлодеите. Колекцията съдържа три художествени портрета, чието сглобяване изисква концентрация и внимание и изпълва с удовлетворение и спокойствие. Отдайте се на успокояващото творческо занимание, докато подреждате плочките по местата им в този колекционерски модел за украса. Картини за показване Сглобете 1 от 3 портрета на емблематичните герои от DC Comics: Batman, The Joker™ или Harley Quinn™. Не можете да изберете един? Комбинирайте ги и създайте 1 или 2 чудесни картини за спомен. Докато сглобявате, сканирайте QR кода и слушайте саундтрака с продължителност почти 2 часа, който ще ви потопи изцяло в този хоби проект. Завършете своето произведение на изкуството със специалната плочка с подпис и го поставете на стена или рафт в стаята. Какво ще изберете? Добре дошли в комплектите LEGO за възрастни. Отдайте се на разтоварващо творческо конструиране с детайлните модели, създаден в чест на света на развлеченията, моторните спортове, пътешествията, игрите, спорта, науката, технологиите и историята.
Влезте в зона на пълна релаксация, когато направите 1 от 3-те ексклузивни портрета от легендата на комиксите Джим Лий. С този завладяващ проект от LEGO® Art вие ще построите Батман, Жокера или Харли Куин – или използвайте няколко комплекта, за да направите 1 от 2-те най-добри модела за демонстрация. Съсредоточете се с наслада, насърчени от саундтрака, докато изследвате творческия процес. Добавете плочка с подписа на Джим Лий, след което изложете на показ своята страст

Подходящ за фенове над 18 години. 

Брой части: 4167

Характеристики
Серия LEGO Super Heroes
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация