БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO ART Модерно изкуство 31210

Марка
LEGO
SKU
172296
114,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изследвайте своята креативност със строителния комплект LEGO® Модерно изкуство (31210). Направете персонализирано произведение на модерното абстрактно изкуство, като сглобите колекция от разноцветни и различно оформени елементи, включително правоъгълници, триъгълници и кръгове.

Създайте собствено произведение на абстрактното изкуство
Няма грешни начини за създаване: просто експериментирайте и се забавлявайте с неограничените възможности. Невъзможно е да направите грешка! Придружаващите инструкции за построяване не са там, за да ви кажат какво да правите, а по-скоро да ви вдъхновят с амбициозни изображения и предложения за вашето артистично пътуване.

Хобита и занаяти за възрастни
Комплектите LEGO® Art предлагат на възрастни строители шанс да създадат собствено първокласно произведение на изкуството за стена, докато се наслаждават на завладяващо и удовлетворяващо строително изживяване. Комплектите са за всеки, който има увлечение към музиката, изкуството или филмите. Когато приключите, изложете на показ вашето творение на стената си с помощта на закачалката

Подходящ за почитатели над 18 години.
Брой части: 805 бр.

Характеристики
Серия LEGO Architecture
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.