БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO ART Хокусай – Голямата вълна 31208

Марка
LEGO
SKU
168843
219,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Любителите на изкуството и класическите картини със сигурност ще харесат невероятния строителен комплект за възрастни от LEGO® Art. Можете да създадете LEGO реплика на една от най-знаковите творби в света на изкуството, „Голямата вълна“ на Хокусай (31208). Докато сте се потопили в строителния процес можете да се отпуснете напълно и да изчистите ума си. Покажете своята страст към изкуствата Пресъздайте „Голямата вълна“ на Хокусай с пластове тухлички LEGO – така ще получите известното дръзко и драматично триизмерно произведение на изкуството. Докато изграждате тази страхотна декорация за дома, сканирайте QR кода и слушайте саундтрак със съдържание, което е специално създадено да допълва вашия проект. Завършете творбата с декоративна плочка с подписа на Хокусай и я сложете на стената си. Отпускащи комплекти LEGO за възрастни  Комплектите LEGO® Art дават на възрастните шанс да се потопят изцяло в строителен проект, който също дава усещане за мир и спокойствие. Могат да избират от страхотна и иновативна гама, която отдава почест на икони от света на изкуството, музиката и киното. Всяка творба може да бъде изложена у дома или в офиса.

Подходящ за възрастни над 18  години.

Брой части: 1810 бр.

Характеристики
Серия LEGO за възрастни
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.