БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO ARCHITECTURE Площад Трафалгар

Марка
LEGO
SKU
117365
Ном. №
21045
179,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Пресъздайте площад Трафалгар с LEGO® Architecture!
Конструирайте модел от тухлички LEGO® на един от най-известните градски площади в света.
Разположен в сърцето на Лондон, площад „Трафалгар“ е кръстен в чест на лорд Хорейшо Нелсън след победата му над флота на Наполеон в битката при Трафалгар през 1805 г.
В наше време площад „Трафалгар“ е популярна туристическа атракция и предпочитано място за политически и обществени събирания.
Тази детайлна интерпретация на LEGO показва Националната галерия с нейния емблематичен купол и фасада с колони, колоната на Нелсън, обградена от 4 лъва, известните фонтани на площада и неговите 4 скулптурни фундамента.
Свалете секциите от гърба на конструкцията на Националната галерия, за да получите достъп до подробен интериор, включващ статуи и картини, изградени от тухлички.
Граници, оформени от дървета, орнаментирани стълбове за улично осветление и пътни секции в комплект с 2 лондонски автобуса и 2 черни таксита завършват този модел, като улавят същността на великолепната забележителност и на един от най-динамичните градове на света.
Части: 1197.
Подходящ за деца над 12 години.
Характеристики
Серия LEGO Architecture
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация