БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Architecture Замъкът Химеджи 21060

Марка
LEGO
SKU
172288
319,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Отпразнувайте дълголетието и величествената красота на една от най-почитаните сгради в Япония с модела за показване LEGO® Architecture Замъкът Химеджи (21060). Пренесете се в град Химеджи, без да напускате дома си, докато пресъздавате автентични детайли като кулите на замъка, алеите и асиметричните стени в стил LEGO. Повдигнете горната част на основната сграда, за да видите опростена интерпретация на вътрешното оформление.

Модел за всички сезони
Моделът се фокусира върху горното ниво на огромната територия на замъка и включва 4 вишневи дървета за конструиране, 2 със зеленина и 2 с розови цветчета, за да ср покажат градините в пълния им пролетен разцвет. Намерете инструкции стъпка по стъпка в кутията и в приложението LEGO Builder, които ще напътстват вашето завладяващо, творческо изживяване.

Идея за подарък
Колекционерският модел от тухлички е част от гама комплекти LEGO Architecture за възрастни, които обичат творчески дейности. Той е супер удоволствие за вас и чудесен подарък LEGO за любители на архитектурата, историята на Япония или пътешествията.

Подходящо за деца над 18 години

Брой части: 2125

 
Характеристики
Серия LEGO Architecture
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.