БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Architecture Голямата пирамида в Гиза 21058

Марка
LEGO
SKU
154345
299,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Направете скок назад във времето до 26-ти век пр.н.е. и участвайте в построяването на едно от Седемте чудеса на древния свят с този модел LEGO® Architecture Голямата пирамида в Гиза (21058). Постройте модел с красиви детайли и напречно сечение на Голямата пирамида, което разкрива основните тунели и камери, както и системата, която може би е била използвана за преместване на огромните камъни по време на строителството. Визуализирайте как се смята, че е изглеждала тази област край река Нил в древни времена, с 2 малки пирамиди, 2 погребални храма, статуи на сфинкс, обелиск и други. Творческо забавление Включени са ясни инструкции, които да ръководят вашето приключение в конструирането „направи си сам“. Вашето творение може да бъде свързано с втори модел (продава се отделно), за да направите цялата пирамида. Специален подарък Този построен от тухлички колекционерски модел е част от гама комплекти LEGO Architecture за възрастни, които обичат творчески хобита. Това е чудесна награда за вас и впечатляващ подарък за познавачи на архитектурата и почитатели на историята или пътешествията.

• Детайлен пейзаж – Част от река Нил с 2 версии на „фелука“ (древни кораби), 2 малки пирамиди, 2 погребални храма, статуи на сфинкс, селище за работниците и обелиск.


• Идея за подарък – поглезете себе си или дайте този строителен комплект на приятел или член на семейството, който е посетил или мечтае да посети Голямата пирамида или просто е любител на архитектурата, историята и пътуванията

Подходящ за фенове над 18 години. 

Брой части: 1476

Характеристики
Серия LEGO Architecture
Възраст Над 18 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.