БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Animal Crossing Посещение в къщата на Isabelle 77049

Марка
LEGO
SKU
179694
85,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Момичета и момчета на възраст 6+ създават собствени истории, вдъхновени от поредицата видеоигри Animal Crossing™ с играчката за деца „Посещение в къщата на Isabelle“ (77049). Те могат да построят разпознаваеми сцени от екраните си, след което да отведат разказването на истории, където въображението им поиска! Децата правят обиколка на къщата на Fauna с Isabelle. Интериорът, стилизиран в цветовете на Fauna, е изпълнен с разпознаваеми детайли, както и множество нови, които да вдъхновяват децата да създават интересни истории за героите. Те могат да стрелят с прашката, за да спукат балона с подаръка, да проверят плочката с мобилен телефон за съобщения, да пуснат писмо в пощенската кутия или да помогнат на минифигурите да полеят градината и да грабнат ябълка от дървото. Работната маса съдържа карта с рецепта „Направи си сам“, а в дървото има скрита изненада. Децата пренареждат мебелите, разменят рамките на прозорците и дори сглобяват по нов начин фундаментите, за да изберат как да изглежда къщата.

 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Animal Crossing
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.