БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Animal Crossing Пътуването с лодката на Kapp'n 77048

Марка
LEGO
SKU
179693
63,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Вдъхновете момичета и момчета на възраст над 6 години с играчката LEGO® Animal Crossing™ Пътуването с лодката на Kapp'n (77048) с възможност за персонализиране. Децата построяват пустинен остров, който ще разпознаят от любимата си поредица видеоигри, след което се наслаждават на часове забавление, като го променят, за да поддържат ролевата игра интересна. Въображението на децата отплава, докато се отправят с лодката на костенурката Kapp’n към пустинния остров, вдъхновен от Animal Crossing, за да се срещнат с катерицата Marshal. Докато изследват изпълнения с дейности остров, те събират емблематичния бамбук от видеоиграта, отиват да копаят за монети и използват въдица, за да хванат риба за продажба. След забавната ролева игра, децата проявяват креативност в пренареждането на фундаментите, за да променят оформлението на играчката за построяване. Всеки елемент е подвижен, което води до неограничено забавно персонализиране! Цялото забавно конструиране от поредицата видеоигри Animal Crossing е на разположение на децата. Страхотна идея за подарък за рожден ден. Добавете играчката за конструиране към други комплекти LEGO Animal Crossing за неограничени възможности за игра.

Характеристики
Серия LEGO Animal Crossing
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.