БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Animal Crossing Парти за рожден ден на Julian 77046

Марка
LEGO
SKU
179691
31,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Креативни деца на възраст над 6 години се наслаждават на часове неограничена ролева игра от любимата си поредица видеоигри с играчката LEGO® Animal Crossing™ Парти за рожден ден на Julian (77046). Играчката с възможност за персонализиране е пълна със сладки аксесоари, които децата ще разпознаят от поредицата видеоигри и които ще стимулират неограничено забавно разказване на истории. Децата организират парти за коня Julian, който момичета и момчета ще разпознаят от поредицата видеоигри. Те му дават подарък, който включва микрофон и монета, и споделят кексчета, докато Julian духа свещичката на тортата за рождения си ден. След като празненствата приключат, децата преработват сцената за конструиране, като разместват фундаментите и пренареждат балоните, украсите и аксесоарите. Всички забавления с възможност за персонализиране от поредицата видеоигри Animal Crossing са в ръцете на децата. Страхотна идея за подарък за рожден ден за феновете на Julian, модулният комплект може да се добави към други творчески строителни комплекти LEGO Animal Crossing за неограничени възможности за игра.

Характеристики
Серия LEGO Animal Crossing
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.