БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Animal Crossing Nook's Cranny и къщата на Rosie 77050

Марка
LEGO
SKU
179695
159,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пренесете света на Animal Crossing™ в стаите на децата с играчката за конструиране „Nook's Cranny и къщата на Rosie“ (77050). Момичета и момчета на възраст над 7 години създават сцени, базирани на поредицата от видеоигри Animal Crossing, след което ролевата игра поема в желаната от тях насока, докато измислят нови творчески истории за минифигурите на Tom Nook и Rosie. Страхотна идея за подарък за рожден ден за феновете на Animal Crossing, комплектът включва разпознаваеми детайли от поредицата игри, докато децата изследват магазина, където енотът Tom Nook продава различни стоки, като например картичка с рецепта „Направи си сам“, семена за цветя, стръв за риба и инструменти, срещу емблематичните монети. След това момичета и момчета се присъединяват към Tom Nook за чай в къщата на котката Rosie, която също е изпълнена с познати елементи. Малките строители пренареждат модулните фундаменти и разместват аксесоарите, за да изглеждат сградите както решат. С толкова много ролеви игри и опции за промяна, играчката за построяване с възможност за персонализиране позволява на децата да прекарват времето си в почивка и творчество сами или с родители и приятели.

 

 

 

Характеристики
Серия LEGO Animal Crossing
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Над 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.