БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

IMC CRYBABIES MAGIC TEARS STORYLAND Миникукла със сълзи Dress Me Up с дрешки

Марка
Crybabies
SKU
156291
Ном. №
81970
29,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

След успеха на куклите CryBabies, вече са тук и миникуклите CryBabies Magic Tears, които също плачат с истински сълзи! Най-новите модели Dress me up са вече с истински дрешки, ушити специално за тях, които можеш да преобличаш! Събери цялата колекция от над 12 различни кукли с дрешки, вдъхновени от сериала Cry Babies Magic Tears! Всяка капсула във формата на гардеробче включва 8 изненади!  

Размер на миникукла Crybaby: около 10см

Подходяща за деца над 3 години.
Бебетата не издават звуци, само плачат с истински сълзи.
Всяка къщичка е непрозрачна и не дава право на избор на конкретно бебе. Какво ще ти се падне, е изненада!

Искаш да знаеш всичко за твоите любимите миникукли CryBabies? Кликни на https://magictears.toys/bg и ще разбереш всичко за тях!
А ако искаш да си винаги в течение с всички новини около тях, следи личния им Youtube канал! Там те очакват много забавни епизоди и весели истории!

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.

Може да харесате също