БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

IMC Кукли BFF Сидни и Кони

SKU
172786
Ном. №
904316
109,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Сега твоите любими герои от Cry Babies Magic Tears са пораснали и са тийнейджъри! Те са на 13 години и ги очакват много приключения. Има 6 кукли за събиране в колекцията и всяка от тях е облечена в модерен тоалет, в съответствие с най-новото модно изявление. BFF куклите имат копринена коса и истински модни тоалети! Те са високи прибл. 20 см, с цветни коси, кристални очи и подвижни тела. 


Този комплект включва 2 ексклузивни героини - Кони и Сидни, заедно с BFF колие за теб! Включва две красиви кукли, Кони с розова коса и Сидни със синя коса. Те са скрити във въртящи се цилиндри с техни изображения, които можете да повдигаш, сякаш са в асансьор. Разопаковай и открий техния гардероб с включени 19+ изненади:  дрехи, чанти,  шапка,  шноли за коса, 2 чифта обувки с чорапи и 2 колиета. 

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.

Може да харесате също