БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

IMC Кукла BFF Джена

SKU
172781
Ном. №
904361
55,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Сега твоите любими герои от Cry Babies Magic Tears са пораснали и са тийнейджъри! Те са на 13 години и ги очакват много приключения. Има 6 кукли за събиране в колекцията и всяка от тях е облечена в модерен тоалет, в съответствие с най-новото модно изявление. BFF куклите имат копринена коса и истински модни тоалети!  Те са високи прибл. 20 см, с цветни коси, кристални очи и подвижни тела. Кой най-добър приятел ще избереш ? Всяка кукла е опакована в уникална кутия, която е и техният гардероб! Завъртете частите на цилиндъра, за да видиш героинята в различн пози. Разопаковай и открий гардероба,  с над 9 изненади!

Джена има разкошна коса в цветовете на дъгата, кристални очи и красиво тяло!

Тя носи модерен тоалет и специално колие - бяло-синя рокля на етажи, метално бомбър яке и сладки розови обувки! Завърши визията и с чанта във формата на бонбон и лента за глава със животински уши!

Съдържание на комплекта:

  • Кукла Джена 
  • Дамска чанта
  • Лента за глава
  • Обувки
  • Чорапи
  • Колие

 

 

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.

Може да харесате също