БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

HASBRO Игра Дженга A2120

Марка
Hasbro Gaming
SKU
064294
-12%
Промо цена 34,99 лв. Редовна цена 39,98 лв.
Промо период: 23.05.2023 - 15.06.2023
Налично
Добави в списък с любими

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Забавната класическа игра Дженга с дървени блокчета е увлекателно занимание за спокойните, сръчните и концентрираните.  Провери кой има най-стабилната ръка в семейството или се упражнявай. Внимавай да не събориш кулата. JENGA е игра, изпълнена с напрежение. 
Как се играе? Сложи всички блокове един върху друг и изгради кула. След това постепенно, един по един ги изваждай и ги слагай отгоре, за да стане кулата по-висока. Как ще преодолееш силата на гравитацията? Целта на играта е да станеш последният играч, който ще сложи кубче на кулата, без да я събори. Използвайки подноса, изгради кулата от етажи по 3 дървени кубчета. Сложи етажите под прави ъгли един спрямо друг. Внимателно изправи подноса и след това го махни, за да може кулата да се държи от само себе си. Играта започва от играча, построил кулата. Когато дойде твоят ред, извади едно кубче от някой от етажите, без най-горния, и го сложи на върха на кулата. Разположи го под прав ъгъл спрямо кубчетата непосредствено под него. Можеш да работиш само с едната си ръка. Използването на двете ръце едновременно е забранено. Продължи по посока на часовниковата стрелка, като преместваш по едно блокче на ред. Винаги поставяй всичките три кубчета на един етаж, преди да започнеш нов. Победител е последният играч, който е преместил кубче, без кулата да се срине. Играчът, който е съборил кулата, я реди за следващата игра.


Комплектът включва:

  •  54 дървени блокчета,
  • ръкав за подреждане.

Подходяща за деца над 6 години.

Характеристики
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация