БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ФАНТАСМАГОРИЯ Игра САБОТЬОР 1+2

SKU
121930
Ном. №
53544
39,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Нищо не вълнува джуджетата така, както златото. Като всеки представител на тези целеустремени дребосъци, вие се стараете да събирате още и още от ценния метал.
Но кой е златотърсач... и кой е Саботьор? Може да влезете в ролята на джуджета златотърсачи, добросъвестно копаещи тунел към земните недра, или на саботьори, спъващи работата на златотърсачите.
Членовете на двете дружини трябва да работят единно, но играчите могат само да предполагат кой им е съюзник!
Включеното в кутията разширение Саботьор 2 добавя нови карти с джуджета, които въвеждат нови условия за победа, а новите карти с действия и тунели правят живота в мината още по-вълнуващ.
Спечеленото злато вече не е в безопасност, джуджета може да сменят отбора си и е възможно да ви се наложи да размените картите си с друг играч!
Брой играчи: 2-12
Времетраене: 30 минути.
Размери: 16 х 22 х 3 см.
Подходяща за деца над 10 години
Характеристики
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.