БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ФАНТАСМАГОРИЯ ИГРА 10 ЗАРА

SKU
147916
Ном. №
77233
42,98 лв.
Изчерпано

В тази игра ви очаква вълнуваща приятелска схватка, въртяща се около идеи, едновременно поразителни и изсмукани от пръстите! Вашата мисия: грабнете победата, като откривате все по-трудни асоциации на думи.

Всеки рунд ще хвърляте по 10 зара. На тези зарове са написани думи. Разгледайте ги внимателно, но .... бързо! Опитайте да измислите идея с част от тези думи, която да предадете на останалите играчи. Тази идея може да бъде всякаква: предмет, персонаж, място, заглавие - нямате ограничения! Само най-бързият от вас обаче ще може да предаде идеята си на своя отбор. Естествено бързинита не е всичко в тази игра - богатото въображение може да се окаже доста по-решаващо в някои случаи.

А най-интересното е, че играта може да се играе по два различни начина: състезателно, като се разделите на два отбора, или кооперативно, където всички заедно ще се изправяте срещу интересни предизвикателства. 

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Характеристики
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация