БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

CYBEX Стол за кола с база (61-105см) SIRONA SX2 I-SIZE RIVER BLUE

Марка
Cybex
SKU
156390
Ном. №
521003073
879,00 лв.
Изчерпано
Фиксирана такса доставка

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
360° удобство за Вас и оптимизирана безопасност за детето.
Характеристики:
• Иновативен механизъм за завъртане с една ръка, който осигурява комфортна позиция за влизане и излизане, което предполага по-малко напрежение в гърба на родителя. Без повече неудобно повдигане и болки в гърба докато помагате на детето да влезе или излезе от детското столче за кола.
• Детско столче за кола с възможност за пътуване в посока обратна на движението - значително намалява риска от травма в случай на челен сблъсък. Sirona SX2 i-Size позволява транспортиране на детето в посока обратна на движението от приблизително 3 месечна възраст на детето (61см) до достигане на височина 105 см. (тегло до 18 кг., приблизителна възраст 4 г.). CYBEX препоръчва пътуване в посока обратна на движението в Sirona SX2 i-size възможно най-дълго.
• Технология за намаляване силата на удара - намалява травмата върху врата в случай на челен удар при столче монтирано по посока на движението/ напред. Технологията за намаляване силата на удара на Sirona SX2 i-Size предлага още повече безопасност за детето, транспортирано по посока на движението. Тя намалява силата на удара с около 25% в сравнение с други столчета за кола.
• Подобрена система за защита от страничен удар - L.S.P. Система на Sirona SX2 i-Size предлага повече безопасност в случай на страничен удар. В комбинация с енерго-абсорбиращия корпус тя намалява силите на удара.
• Функцията за наклон на столчето само с една ръка, прави всяко пътуване спокойно и удобно. С различни настройки, налични и в двете посоки на движение, е лесно да намерите перфектната позиция за сън.
• Isofix монтаж само с едно движение - Isofix монтаж с едно изщракване за поставяне по посока на движението или посока обратна на движението. Гарантирано по-добра безопасност. Sirona SX2 i-Size е обезопасена с Isofix системата на колата и няма нужда от допълнително обезопасяване. Индикатор за правилен монтаж също улеснява правилното поставяне.
• Облегалка за глава с възможност за регулиране на височина - 12 позиции за избор съобразени с растежа на детето.
• Функция наклон с една ръка - лесно се регулира до перфектната нужна позиция.
• Държач за колан - улеснява изкарването на детето от столчето.
• Калъфката може да се пере в пералня на 30°.
Комплектът включва:
• Детско столче за кола.
Размери: 71 х 49 х 68 см.
Подходящо за деца от 3+ месеца до около 4 годишна възраст.
Столчето отговаря на изискванията за качество и безопасност по стандарт UN R129/02.
Характеристики
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация