БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

CYBEX Комбинирана количка EEZY S+ RESPECT GREEN

Марка
Cybex
SKU
118037
Ном. №
519000493
719,00 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Най-надеждният партньор в ежедневните разходки - това леко градско бъги предлага умни функции на родителите които биха предпочели да се занимават с детето си, вместо да търсят как действат различните части на количката. Благодарение на механизма за бързо сгъване с една ръка, само за няколко секунди тази стилна количка се превръща в компактен, свободно-стоящ в изправено положение пакет.
Характеристики:
• Механизъм за сгъване с една ръка - оставя другата ви ръка свободна за детето.
• Супер лека количка - лесно маневриране. Благодарение на теглото си от само 7кг. и компактното сгъване тя се вдига и носи лесно, компактен пакет с размери 29 х 45 х 59 см.
• Система за пътуване 3-в-1 - комфортно пътуване с една рама: ползвайте вградената мека седалка или някое от награждаваните столчета за кола Cybex & gb (от момента на раждането - продават се отделно).
• Гладко, безстепененно накланяне на облегалката до напълно легнало положение - Това прави Eezy S+ подходяща от момента на раждането. Многобройните позиции на наклон на облегалката до напълно легнало положение осигуряват комфорт на детето.
• Големи колела за гладко возене - от неравни улички до трудни тротоари - тази количка е правилното решение за ежедневните приключения в бетонната джунгла.
• XXL сенник - големият сенник (UPF50+) е поръчкова козирка, която ще защитава детето от слънце и лошо време.
• Калъфката може да се пере в пералня на 30°.
Размер: 80,5 х 45 х 101 см.
Подходящи за деца от 0 месеца с тегло до 17 кг.
Характеристики
Възраст Над 0 м.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация