БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

CLEMENTONI SCIENCE PLAY NASA Научна лаборатория Shuttle

Марка
Clementoni
SKU
151977
Ном. №
61350
24,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Мистериозна скала, идваща от космоса, падна на Земята. Каква може да бъде и какво съдържа? Може би това е съобщение, изпратено от отдалечена извънземна цивилизация или фрагмент от някакъв астероид, идващ от тази зона (астероидния пояс), по средата между Марс и Юпитер, откъдето произхождат повечето от тези небесни обекти.

За да разбереш, вземи чука и длетото и разкопай сред кратерите му. Внимавай все пак: за да избегнеш разрушаване на съдържанието й, трябва да бъдеш също толкова внимателен, колкото палеонтолог, който търси вкаменелост, вградена в скала.

Първо, ще видиш различни части, които се появяват и принадлежат на космически кораб, космическа совалка и Лендър - космическият кораб, използван за кацане на други планети, който трябва да сглобиш, като следваш инструкциите. Можеш да направиш това заедно с другия астронавт, който ще намериш вграден в скалата. Не забравяй, че твоето търсене в „космическата скала“ все още не е приключило! Тя крие скъпоценен екземпляр, който се е образувал след удар на метеорит в Земята! Ако все още не си го намерил, продължи да копаеш!

Може да е парче хондрит, с други думи, фрагмент от астероид с възраст, подобна на Земята и други планети от нашата слънчева система: около 4,5 милиарда години! Или може да е тектит, а именно камък, който не идва от космоса, но който въпреки това се е образувал в резултат на удар на метеорит върху Земята.

Подходящо за деца над 6 години.

Характеристики
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.