БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

CLEMENTONI SCIENCE PLAY Лаборатория по Електроника

Марка
Clementoni
SKU
171320
Ном. №
61548
79,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Пътуването в света на електричеството започва с лаборатория за изграждане на функциониращи електронни схеми! С патентованите модули правенето на електрически вериги се превръща в страхотно забавление!

Игра, която запознава децата с изключително трудна тема, като им позволява да експериментират с нещо ново и предизвикателно със собствените си ръце.

Научете автономно всички тайни на електрониката чрез прецизността на правилното сглобяване и капацитета на функционираща верига, докато се забавлявате.

Увлекателна игра, която стимулира интелигентността на детето, докато изгражда компонентите и създава електрически вериги, които работят по различен начин.

В допълнение към предварително монтираните елементи, комплектът включва 18 модула за сглобяване и иновативна структура, базирани на компоненти, произведени в Италия.

Патентован механизъм, който е гарантирано оригинален.

Електрониката включва осветлението и активира сензорите, като свързва модулите и проводниците по напълно безопасен начин на специалната работна маса.

Продуктът е замислен, проектиран и разработен в Италия.

Подходящо за деца над 8 години.

Характеристики
Възраст Над 8 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.