БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

BRUDER КАМИОН SCANIA SUPER 560R С КРАН LIEBHERR И L+S МОДУЛ

Марка
Bruder
SKU
171799
Ном. №
03571
239,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Камионът SCANIA SUPER 560R вече има значителни размери, когато телескопът може да бъде удължен  с допълнителна стрела. Кранът е висок 1,30 м, когато рамото на крана е напълно изпънато и изправено и ще се извиси над някои от малките строители. Високо ниво на стабилност срещу преобръщане се постига чрез въртящите се и индивидуално регулируеми опорни крака на платформата на камиона. Въжената лебедка със заключващо устройство и защита срещу претоварване позволява лесно боравене с куката на крана при повдигане и спускане дори на големи части. Подобно на оригинала, кабината на краниста има предпазна рамка за прозорци и плъзгаща се врата, която може да се отваря,  външните огледала са сгъваеми. 
Модул Светлина и звук.

Мащаб 1:16

Характеристики
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.