БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

BRUDER Камион MAN TGS с рол-оф-контейнер и компактен товарач SCHÄFFER

Марка
Bruder
SKU
167442
Ном. №
3767
149,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

MAN TGS е перфектното, универсално превозно средство за строителни обекти, транспорт на дълги разстояния и локална дистрибуция.

Благодарение на издръжливия дизайн, включващ мощни двигатели и осигуряващ над среден полезен товар, този камион е прототипът на често описваното „универсално превозно средство“ с много иновации на борда.

Двуцветната кабина разполага с врати, които могат да се отварят.

Транспортният контейнер има две отварящи се врати с панти и може да се спуска и вдига отново отзад чрез рамото за захващане.

Когато контейнерът стои на пода и вратите са отворени, по-малките превозни средства BRUDER могат дори да влязат в контейнера и след това да бъдат транспортирани от камиона. Тази възможност се използва много често в реалността на строителните обекти и малките строители могат да пресъздадат тези възможности в детската стая. Популярният товарач Schaeff е включен в тази страхотна комбинация.

Функции: 

  • Вратите могат да се отварят.
  • Контейнерът може да се спуска и сваля.
  • Комплектът включва компактен товарач Schaeffer.

Мащаб: 1:16.

Подходящо за деца над 4 години.

 

Характеристики
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.