БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

Bingo Класическо бинго

SKU
106340
Ном. №
54904
71,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
Съдържание: Метална сфера, бинго топчета с цифри от 1 до 75; 18 бинго карти, цветни пулове, номерирана поставка за изтеглените топчета.
Играчи: минимум 2 + модератор Bingo Master.
Как се играе:
• Водещия завърта металната сфера и топчетата вътре започват да се търкалят:
• Обявява се изтегленото число и се оставя на поставката. Прочитането на числата става като едновременно се казва буквата и цифрата.
• Всяка число се слага в колоната под буквата, а това прави по-лесно намирането на числата.
• Всички играчи, които имат изтегленото число, могат да го покрият с пула.
Забележете: Числата от 1 до 15 са под буквата B, 16-30 под буквата I , 31-45 под буквата N , 46-60 под буквата G, 61-75 под буквата O.
Край на играта: Когато някой извика „Бинго“, водещия трябва да провери дали отбелязаните числа на играча съвпадат с изтеглените. Ако всичко е точно, играчът е победител. Ако не са верни числата, играта продължава. Ако двама играча едновременно кажат „Бинго“ и са проверени от водещия, тогава трябва всеки един от тях да завърти сферата и да изтегли число. Този който има по-голямото число - печели. Всички бинго топчета се връщат обратно в сферата и за всяка нова игра се избира нов водещ.
Характеристики
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.