БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

BIBS Залъгалки 2 бр. каучук 0-6 м. COLOUR EARTH/DARK OAK

Марка
Bibs
SKU
167398
Ном. №
110429
18,49 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание
BIBS DENMARK - повече от 40 години класика в залъгалките.
Характеристики:
• Класическа форма на биберона - наподобява формата на майчината гърда и подпомагат естествения сукателен рефлекс и процеса на кърмене;
• Изработени от 100% естествен материал - каучук;
• Не съдържа BPA, PVC и фталати;
• Стерилизиране:
- Биберонът трябва да бъде накиснат във вряла вода за 5 мин. преди първата употреба. Тъй като той има вентилирано зърно, водата може да попадне в биберона. Когато биберонът се охлади, водата може да бъде изтласкана от зърното. Почиствайте ежедневно;
• Не използвайте микровълнова стерилизация или други агресивни почистващи препарати, тъй като това може да разруши естествения каучук.
ВНИМАНИЕ: Винаги проверявайте всеки един биберон внимателно преди всяка употреба за безопасността на вашето бебе. Особено когато бебето има зъби. Издърпайте каучука във всички посоки. Изхвърлете го при първия признак на увреждане или слабост. Бибероните BIBS са изработени от естествен каучук и могат да се разширят при употреба. По хигиенни причини препоръчваме да изхвърлите биберона след 4-6 седмици употреба. Залъгалката не трябва да се оставя на пряка слънчева светлина.
Комплекта включва: 2 бр. залъгалки.
Подходяща за деца от 0 до 6 месеца.
Продуктът отговаря на стандарт EN:1400 + A2.
Характеристики
Възраст Над 0 м.
Пол За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация