БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

BART ЗАНИМАТЕЛНА ИГРА РЕВЕРСИ

SKU
139927
Ном. №
19959
6,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Реверси игра с магнитно игрално поле и фигурки, които я правят изключително удобна при пътувания и игра на открито.

Игралното поле се сгъва на две, а черните и бели пулове също са магнитни.

Стартова позиция и цел на играта:

Другото име на играта е "Отело". Основният вариант се играе на квадратна дъска с квадрати 8 x 8. Целта на играта е да имаш повече фигури на дъската от своя противник. Играта приключва, когато всички квадратчета са заети с фигури или нито един от двамата противници на може да направи ход.

Как да слагаме фигурките: Реверси се играе със специални фигури, от едната страна бели, от другата- черни. Когато е на ход, играчът поставя фигурка на дъската с неговия цвят нагоре. Фигурките не могат да се поставят навсякъде - задължително е вземането на противникови фигури с всеки ход.

Взетите фигури се обръщат нагоре (цветът им се променя) и стават фигури на другия играч. Ако единият играч не може да вземе противникова фигура, той пропуска хода и на ход е неговият противник. Единственото изключение са първите два хода, когато никоя фигурка не може да бъде взета и двамата играчи поставят фигурките си в центъра на дъската.

След заемането на четирите кръгчета се прилага правилото за вземане на противниковите фигурки. Как да вземем противникова фигурка: Играчът трябва да сложи своята фигурка така че да обгради хоризонтално, вертикално или диагонално плътен ред противникови фигурки със собствените си.

Размери на играта ; 11см х 22 см х 1 см

Играчи : 2

Подходяща за деца над 3 години.

Характеристики
Възраст Над 4 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.