БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

BAKUGAN GEOGAN RISING Бакуган топче

Марка
Bakugan
SKU
143158
Ном. №
6061459
17,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Знаменитите Bakugan герои са отново тук! Тези комплекти са изцяло вдъхновени от сериите "Bakugan", в които се разказва за тийнейджърите Дан Кузо, Шун Казами, Уинтън Стийлс, Лия Венегас и тяхното куче Светкавица. Те са известни като екип "Страхотните" и правят видеоклипове за Youtube. Един ден те се сблъскват с раса от биомеханични същества, наречени Бакуган. Скоро те се сприятеляват с Бакуган и започват да тренират битки помежду си, като същевременно защитават квартала си от бандити, които използват Бакуган със злонамерена цел. Така "Страхотните" се сблъскват с много нови врагове, с които ще водят битки и ще използват Бакуган, за да победят във всяка една от тях! Всеки един от тези страхотни комплекти включва минитопчета с дизайн, вдъхновен от детския сериал. Bakugan е игра на стратегия, умения и много екшън!
Заложи на стратегията, надхитри противника, като използваш мъдро картите си! Търкулни топчетата и виж как се отварят, разкривайки различен модел Бакуган! В битката еволюцията на всеки Бакуган в свирепо същество е уникална и изисква специфични умения, за да го овладееш! Събери цялата колекция, овладей силите на Бакуган и стани част от екипа на "Страхотните"! Добави допълнителна бойна сила към играта Bakugan с изцяло новия Geogan! Издигащи се от дълбините на Вестроя, тези мистериозни герои не приличат на нито един Бакуган, който някога си виждал. С нови форми, символи на фракцията и страхотни полупрозрачни детайли, всеки Geogan има уникална трансформация! Изправи се срещу приятелите си с Bakugan и собствен Geogan (продава се отделно), за да станеш най-добрият Bakugan Master. 

Комплектът включва:

  • 1 Bakugan топче;
  • 2 BakuCores;
  • 1 карта;

Подходящо за деца над 6 години.
Асортимент. Доставка според наличностите. 

Характеристики
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация