БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

BAKUGAN BATTLE PLANET Комплект ULTRA BALL DRAGONOID MAXIMUS

Марка
Bakugan
SKU
120113
Ном. №
6051243
89,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Знаменитите Bakugan герои са отново тук! Тези комплекти са изцяло вдъхновени от сериите "Bakugan:Battle Planet", в които се разказва за тийнейджърите Дан Кузо, Шун Казами, Уинтън Стийлс, Лия Венегас и тяхното куче Светкавица. Те са известни като екип Страхотните и правят видеоклипове за Youtube. Един ден те се сблъскват с раса от биомеханични същества, наречени Бакуган, с които скоро се сприятеляват. Така започват заедно да тренират битки помежду си, като същевременно защитават квартала си от бандити, които използват Бакуган, за да сеят зло. Така Страхотните се сблъскват с много нови врагове, с които ще водят битки и ще използват Бакуган, за да победят във всяка една от тях!
Всеки един от тези страхотни комплекти включва мини топчета, точно копие на тези от сериала. 
Bakugan е игра на стратегия, умения и много екшън! Заложи на стратегията, надхитри противника, като използваш мъдро картите си! Хвърли топчетата и виж как се отварят, трансформирайки се в различен модел Бакуган! В битката еволюцията на всеки Бакуган в свирепо същество е уникална и изисква специфика и умения, за да го овладееш!
Този комплект включва едно топче Dragonoid и една голяма фигура Dragonoid Maximus. Сложи топчето върху фигурата и виж как се разтваря с мощен рев! Страховитият  Dragonoid Maximus е с много движещи се части и издава различни звуци от сериала. 
Събери цялата колекция, овладей силите на Бакуган и стани част от екипа на Страхотните!

Комплектът включва:
• 1 бр. Bakugan топче,
• 1 бр. Bakugan фигура Dragonoid Maximus,
• 2 бр. Bakugan карти,
• 2 бр. Bakugan дискове.

Размер на фигурата: 20,3см
Батерии: 2 x AAA (Включените в комплекта са с демонстрационна цел).

Подходящо за деца над 6 години.

Характеристики
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация