БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

BAKUGAN Armored Alliance Бойна арена с 1 ексклузивно топче

Марка
Bakugan
SKU
132763
Ном. №
6056040
59,98 лв.
Изчерпано

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Знаменитите Bakugan герои са отново тук! Тези комплекти са изцяло вдъхновени от анимационния сериал "Bakugan", в който се разказва за тийнейджърите Дан Кузо, Шун Казами, Уинтън Стийлс, Лия Венегас и тяхното куче Светкавица. Те са известни като екип "Страхотните" и правят видеоклипове за Youtube. Един ден те се сблъскват с раса от биомеханични същества, наречени Бакуган. Скоро те се сприятеляват с Бакуган и започват да тренират заедно, като същевременно защитават квартала си от бандити, които използват Бакуган, за да сеят зло. Така "Страхотните" се сблъскват с много нови врагове, с които ще водят битки и ще използват Бакуган, за да победят във всяка една от тях! Всеки комплект включва мини топчета, точно копие на тези в сериала. 
Bakugan е игра на стратегия, умения и много екшън! Заложи на стратегията и надхитри противника, като използваш мъдро картите си! Хвърли топчетата и виж как се отварят, разкривайки различен модел Бакуган! В битката еволюцията на всеки Бакуган в свирепо същество е уникална и изисква специфика и умения, за да го овладееш! Пренеси битката на ново ниво - на уникалната бойна арена "the Hide Matrix"! Боят на арената е най-добрият начин да се разбере кой е най-добрият!
Събери цялата колекция, овладей силите на Бакуган и стани част от екипа на "Страхотните"!

Комплектът включва:
• 1 бр. арена;
• 1 бр. Bakugan топче;
• 2 бр. карти;
• 2 бр. Bakugan дискове.
Размери: 6.4x33.4x33см
Подходящо за деца над 6 години.

Асортимент. Доставка според наличностите. 

Характеристики
Възраст Над 6 г.
Пол За момчета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация