Zanzoon

Zanzoon

Zanzoon – магическият начин да се учиш! Zanzoon е производител на образователни детски играчки за деца на възраст между 3 и 8 години.

Тяхната мисия е проста, ясна и точно формулирана: Искаме да “възпитаме” в децата желание към учението и да превърнем образованието в част от ежедневните им игри! За да постигнат целта си, Zanzoon създадоха продуктите си така, че всеки от тях да провокира детското любопитство и да вдъхнови децата сами да откриват и научават нови, интересни факти свързани с различните науки.

Компанията вярва, че чрез магическият свят на играчките, безкрайната детска любознателност лесно може да бъде превърната в стремеж към опознаване на света, при това по забавен и развлекателен начин.

И за да не бъде този образователен процес натоварващ, играчките са проектирани така, че “уроците” да се надграждат постепенно, в продължение на няколко години прекарани в игра.

Подчинени на философията си, продуктите с името Zanzoon са отдадени изцяло на детското развитие.

Те “подхранват” любопитството на малките деца, запознавайки ги с най-различни науки като география, природа, математика, анатомия и други.

Официален уебсайт: https://www.zanzoon.net/