БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

ZIZITO Червена тротинетка DARBY 2в1

Марка
Zizito
SKU
147783
Ном. №
58846
129,00 лв.
Наличност в част от физическите магазини /Не във всички/
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Тротинетка DARBY 2в1 е иновативен продукт със здрава конструкция за бързо трансформиране в триколка. Моделът съчетава най-популярните детски возила. Притежава сертификат за безопасност от швейцарската лаборатория SGS, който гарантира както качество на използваните материали, така и безкомпромисна сигурност при управление. Със стилния си дизайн, светещи гуми, лека алуминиева конструкция и регулируемо кормило тротинетката DARBY е предпочитан модел сред децата. Компактните ѝ размери, лесното сгъване и чантата за съхранение и транспорт я правят подходящ и предпочитан вариант за игра в парка, на детската площадка или дори за семейната почивка.

Характеристики
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.