БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

PRESENT PETS MINI Кученце изненада

Марка
Spinmaster
SKU
144569
Ном. №
6059467
22,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Изживей невероятна изненада с Mini Present Pets - очарователните плюшени любимци. Във всяка подаръчна кутия се крие сладък домашен любимец с каишка, отговаряща на неговия стил, сертификат за осиновяване, къщичка и лист със стикери. За да разбереш кой Present Pets Mini се крие в кутийката, дръпни лентата в задната част. Повдигни лентата и виж как кутията се трансформира и се превръща от кутия за подаръци в сладка къщичка за твоя нов домашен любимец. Горната част на кутията се трансформира в покрив, а вратата се отваря, за да разкрие пухкавата изненада. След като животинчето ти е разопаковано, научи неговите отличителни черти, като провериш символа на каишката. Всяка каишката има икона като палитра на художник, корона, музикална нота и др. След като се запознаеш с твоя нов Mini Present Pets, попълни сертификата за осиновяване с рождения му ден и дай на новия си приятел специално име. След това персонализирай къщичката със стикерите. Всяко Mini Present Pets има уникална къщичка с цветове, съответстващи на индивидуалността на животинчето. Колекцията включва 10 плюшени любимци Mini Present Pets, между които редките еднорог или котка. 

Размер на кживотинчето: около 7.5см

Подходящо за деца над 5 години.

Характеристики
Възраст Над 5 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.