Cybex

Сортирай: Брой:
1 2 3
Сортирай: Брой:
1 2 3
Cybex

CYBEX е немска марка, която предлага столчета за кола, бебешки колички и ергономични раници, които са не само безопасни, но и перфектно се адаптират към градския начин на живот. 
В основата на марката и нейните продуктови разработки стои CYBEX SDF Innovation - ненадмината комбинация от безопасност и качество, уникален дизайн и интелигентна функционалност. Тази тристранна стратегия е довела не само до развитието на всепризнатите, пионерски, автомобилни седалки като мултифункционалната Сирона, но и до спечелването на тринадесет награди Red Dot Design Awards.

За много кратко време фирмата се превърна в лидер, благодарение на продуктовата си гама, която изненадва с постоянното търсене на нови продукти, които да задоволят и най-взискателните клиенти.

CYBEX е не само лидер в детската безопасност, но се признава и като модна марка водеща до иновативен начин на живот. Със своя свеж подход CYBEX проектира продукти за деца, като умело комбинира това с функционални решения за родителите. Продуктите на CYBEX гарантират безопасност, дизайн и функционалност.

Официален уебсайт: https://cybex-online.com/bg-bg