БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

STAR WARS Фигура Грогу със звуци The Mandalorian

Марка
Star Wars
SKU
146532
Ном. №
F1115
69,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Нищо в галактиката не е толкова сладко, като бебето Грогу, когато му се спи или яде или тепърва се учи да контролира Силата! Сърцата ви ще се стопят, като бескарска стомана в мандалорска ковачница.

Ние знаем, че това е бъдещият мастър джедай, но в историята на Мандалорианеца, той е все още познат само, като Детето! Сега и ти можеш да станеш негов защитник с тази  играчка от Междузвездни войни, облечена в най-сладката малка роба, виждана някога от тази страна на Галактиката. Подвижните ръце създават илюзия, че Силата е в обсега им, докато стискането на мекото плюшено тяло на играчката активира звуците на героя!

Играчката възпроизвежда 10 очарователни, автентични звука, които ще те очароват. Мекото плюшено тяло позволява героят да бъде гушкан и обгиржван. 

Включва:

  • плюшена играчка, със звуци
  • купа с бульон
  • жаба Sorgan.

Размер на фигурата: около 19 см. 
Подходяща за деца на възраст над 3 год. 

 

Характеристики
Серия Star Wars
Възраст Над 3 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.