Хипо бюлетин: Най-новото, най-изгодното, най-интересното и най-забавното от Хиполенд

Предимства на бюлетинa:

Чрез създаване на профил в нашия онлайн магазин, се възползвате от улеснено повторно пазаруване и бъдещо използване на отстъпки и други преференции.

  • Новини от света на играчките.

  • Специални предложения и акции.

  • Интересни идеи за подаръци.

  • Забавни моменти и игри.

Абонирай се


Хипо Бюлетин е издание на Хиполенд и ние го подготвяме регулярно - с внимание и любов.

Тук ще намериш внимателно подбрана и красиво оформена информация за най-новото и интересното в света на играчките.

В Хипо Бюлетин публикуваме и най-новите и интересни предложения, намаления и акция и така, абонатите могат първи да се възползват от тях.

Ако се чудиш какво да купиш като подарък на своето дете или когато посещаваш детски празник или роднини, всеки от Хипо бюлетините изобилства от идеи. Така можеш да си спестиш доста време и нерви при избор на подарък.

Абонатите на нашия Хипо Бюлетин са едни от най-важните хора за нас и затова ние никога не изпращаме спам, не досаждаме и не прекаляваме. Също така, Хиполенд АД е администратор на личните данни по ЗЗЛД с удостоверение № 34410.

Разбира се, ако в даден момент решиш, че не искаш вече да си абонат на Хипо Бюлетин, можеш много лесно да се отпишеш и няма да те безпокоим повече.

Ние, екипът на Хиполенд, сме сигурни, че Хипо Бюлетинът ще ти хареса, затова бихме искали да те поканим да се абонираш за него.

Научи всички актуални оферти

Всички полета маркирани със * са задължителни!