БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO TECHNIC Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back 42165

Марка
LEGO
SKU
179661
59,98 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Подарете на деца на възраст над 7 години вълнуващ проект със състезателната кола LEGO® Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance Pull-Back (42165). Строителният комплект с кола се предлага с автентични детайли, вдъхновени от истинската кола, плюс вълнуваща функция за издърпване назад, чрез която моделът се впуска в състезания, докато момчета и момичета си представят живота като пилот шампион. Искате ли да се насладите на качествено време, прекарано в конструиране, с вашия малък фен на моторните спортове? Можете да се присъедините към забавлението, докато построявате собствена усъвършенствана версия с комплекта LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance (42171) за възрастни (продава се отделно). Той е страхотен спътник на този комплект, позволявайки на деца и възрастни да се наслаждават на построяването едновременно. Комплектите за конструиране LEGO Technic включват реалистични детайли, които въвеждат малките строители с LEGO в света на техниката по достъпен начин. Децата могат да се наслаждават на интуитивно строително приключение с приложението LEGO Builder, където могат да мащабират и завъртат модели в 3D, да записват комплекти и да проследяват напредъка си.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 7 г.
Пол За момчета, За момичета
Части Под 300
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.