БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА * над 89,00 лв.

LEGO Technic Audi RS Q e-tron 42160

Марка
LEGO
SKU
172299
340,00 лв.
Налично
Добави в списък с любими
Купи на лизинг Виж възможностите

XИПОЛЕНД не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Описание

Децата, които обичат коли за рали, могат да изпробват уменията си, докато конструират модела LEGO® Technic Audi RS Q e-tron 42160. Докато строят, те ще придобият представа за реалния електрически автомобил, създаден от Audi, за да се движи в суровите пустинни условия на рали Дакар. Моделът включва много реалистични детайли, като индивидуалното окачване на всяко от 4-те колела на автомобила. Той също така разполага с ново колело от Technic, създадено специално за модела, за да отразява дизайна на колелата в пълен размер на Audi.

Вижте колата в действие
Децата могат да изпробват своята кола за рали с помощта на приложението CONTROL+, за да карат назад и напред и да управляват колата.

Страхотен начин за конструиране
Комплектите LEGO Technic включват реалистични детайли, които въвеждат младите строители на LEGO в света на техниката по достъпен начин. Подарете на децата забавно строително приключение с приложението LEGO Builder. Тук те могат да мащабират и завъртат модели и да проследяват напредъка

Подходящ за деца над 10 години.

Брой части: 914 бр.

Характеристики
Серия LEGO Technic
Възраст Над 10 г.
Пол За момчета, За момичета
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация

Таблицата за кредитиране е информативна. Ако желаете да закупите артикула на изплащане, моля да го добавите в количката, като при завършване на поръчката ще може да изберете желания от Вас период като начин на плащане.